Kontakt

Psykologisk Indsigt
Sundheds- & Kvartershuset
Fyrkildevej 7
9220 Aalborg Øst
Tel. 2990 2100

Find vej

Ved at klikke på kortet her under, kan du via Google få en udførlig kørselsvejledning.Samarbejdspartnere

Sådan arbejder Psykologisk Indsigt

I Psykologisk Indsigt er det vigtigt for os, at møder dig der, hvor du er. Dette betyder, at vi som psykologer tager udgangspunkt i dine oplevelser, følelser og handlinger og hvordan du har det med dem. Vi forsøger dermed, at gøre den psykologiske behandlingspraksis mere kontaktpræget og mellemmenneskelig.

Behandlingstilgang

Det er i samarbejdet og i relationen mellem dig og psykologen, at motivationen for at gennemføre ændringer skabes. Når du som klient udviser tillid til, at vi kan hjælpe dig, så er det naturligt for os, at møde dig med åbenhed og respekt. Denne respektfulde behandlingsrelation danner grundlag for vores menneskesyn, da vi mener, at den kan bidrage til, at du i den sidste ende kommer til at fremstå som en meget bedre udgave af dig selv.

 

Parathed og motivation til at udforske sig selv samt åbenhed overfor os som psykologer omkring personlige, private og ofte intime forhold, selv om det til tider kan være smertefuldt, er en god forudsætning for, at det terapeutiske forandringsarbejde kan finde sted.

Det terapeutiske forandringsarbejde er dog ikke en garanti for at skabe evig livslykke. Men det kan hjælpe til, at du bliver mere bevidst om dig selv og dine reaktionsmønstre samt dine måder at være sammen med andre på. Derved kan du komme til at handle mere hensigtsmæssigt i dit liv. På den måde kan det terapeutisk forandringsarbejde føre til større tilfredshed med dig selv og din tilværelse.

Det er dog ikke noget man får forærende hos eller af psykologen. Det kan være hårdt arbejde at gå i terapi, da det kræver en koncentreret og vedvarende indsats af dig som klient, også imellem besøgene hos psykologen, og 
forandringerne kan tillige synes længe undervejs. Ofte har tankemønstre og livsvaner været udspillet igennem mange år og sådanne forankrede mønstre og vaner ændres ikke bare lige med det samme, da de er blevet til en bestemt måde at forså sig selv og livet på - det er blevet til en normal del af dig!