Kontakt

Psykologisk Indsigt
Sundheds- & Kvartershuset
Fyrkildevej 7
9220 Aalborg Øst
Tel. 2990 2100

Find vej

Ved at klikke på kortet her under, kan du via Google få en udførlig kørselsvejledning.Samarbejdspartnere

Når din tilværelse bliver for problematisk

Det er helt almindeligt, at tilværelsen og livet byder på situationer, der i kortere eller længere perioder, kan opleves som plagsomme, smertefulde, uforståelige, skamfulde eller slet og ret frustrerende. I langt de fleste tilfælde kommer du dog igennem vanskelighederne, enten ved egen hjælp eller med hjælp fra familie eller venner.

 

I visse tilfælde varer vanskelighederne dog ved og er måske begyndt at blive opslidende og styrende for dine valg og dit liv; de har på en eller anden måde bidt sig så fast, at du ikke ved hvordan, du kan gøre noget ved dem. Du synes måske blot at konstatere, at du nu har fået dig selv kørt ind på det samme sidespor og igen befinder dig i samme ubehagelige situation eller tilstand. Kort sagt, så føler du dig fastlåst og ufri, og hvad værre er, så er det måske også begyndt at påvirke familiemedlemmer, venner og kolleger i negativ retning.

 

Det kan være svært for dig at få øje på, hvad det egentligt er, der er galt, og hvorfor tingene eventuelt bliver ved med at gentage sig på den samme dårlige måde. Til sidst finder du måske dig selv i en tilstand af handlingslammelse, utilstrækkelighed eller afmagt: Livet kører i ring og er gået i stå; Jeg har mistet lysten til at opleve noget nyt; Jeg føler mig forkert; Jeg føler ikke at jeg kan overskue mit arbejde eller min familie, Jeg slår ikke til som partner, forældre eller kollega, osv! Du synes, at problemerne har hobet sig så meget op, at du slet ikke føler, at du kan gøre noget ved dem eller at de kan i det hele taget kan løses. Måske du har lyst til at flygte, komme væk fra dem og få ro.

Psykologhjælp kan være en god løsning!

Hvis du oplever, at hverdagen ligner nogle af de ovennævnte beskrivelser, kan det netop være en god løsning at kontakte Psykologisk Indsigt for hjælp, inden vanskelighederne bliver endnu mere uoverskuelige og opslidende.

 

Hos Psykologisk Indsigt finder du et frirum, hvor der, i et samarbejde, sættes fokus på de vaner og omstændigheder, der er med til at fastholde problemerne, og som er svære selv at lægge mærke til i hverdagens travlhed.  Det kan være svært at få øje på, hvad det er, der egentligt er galt, og hvad der skal til for at tingene kan ændrer sig. Den umiddelbare løsning om at opgive eller at lade tiden løse problemerne, ligger og lurer under overfladen. Det er blandt andet i sådanne tilfælde, at det er en fordel at samarbejde med en psykolog.